TUINSCHERM DOORKIJK

Wilt u wat meer privacy in de tuin, een afscheiding maken tussen tuindelen, uw terras van de rest van de tuin scheiden of ze gewoon hebben voor de sier?! Deze tuinschermen zijn multifunctioneel en verkrijgbaar neutraal of met  verscheidene designs. De tuinschermen wand kan af worden gemaakt met afdekprofielen, waarmee de houten palen bedekt kunnen worden. Mocht uw favoriete design er niet bij zitten in het materiaal naar uw keuze? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!

 


Tuinscherm Doorkijk

Tuinscherm 90x180 cm in 2 mm cortenstaal met vier omgezette randen. De randen zijn voorzien van bevestigingsgaten. De schutting is van cortenstaal. Na het vormen van de roestlaag is dit een product met een zeer lange levensduur. Deze schutting wordt ongeroest geleverd. Beschikbaar in twee varianten: 1 doorkijk- of 2 doorkijkgaten. Deze doorkijkjes zijn rond en een speelse manier om buiten naar binnen te halen, maar wel de privacy te behouden.

 

Om de tuinschermen nog een extra luxe uitstraling te geven, zijn er los verkrijgbare cortenstalen afdekprofielen. Deze profielen kunnen tussen de tuinschermen geplaatst worden.

€ 239,00

  • 25 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 weken1

AANVULLENDE PRODUCTEN